MERIKARVIALLA RAKENNETAAN, Tulossa markkinointiin Brändöön Tähti

Merikarvialle Krookanlahdelle nouseva toinen rivitalo, joka valmistuu upealle ja ainutlaatuiselle paikalle merenrantaan. Omalle 4667m2:n suojaiselle ja valoisalle rantatontille, rivitalo As oy Brändöön Helmen naapuriin. Kylän keskustaan matkaa noin 3 km, josta löytyvät kaikki palvelut, kuten kaupat, terveyskeskus, koulukeskus (ala-aste, yläaste, lukio), päiväkoti sekä paljon harrastusmahdollisuuksia (jäähalli, uimahalli, urheilutalo, ampumahalli, pururata, nurmikenttä, tekonurmikenttä ym.). Tutustu Merikarvian kuntaan.

 

 

Näyttävä neljän asunnon rivitaloyhtiö on Arkkitehtimo Oy:n suunnittelema uudiskohde, joka tarjoaa laadukkaita asuntoja moneen makuun ja tarpeeseen. Selkeälinjaisessa ja modernissa kokonaisuudessa on valittavana yksilöllisiä rivitalokoteja moneen elämänvaiheeseen; yksiöstä, kaksiosta ja kolmiosta, jopa 113 m2:n perheasuntoon. KYSY VAPAANA OLEVIA ASUNTOJA!

Koti loistavalla sijainnilla!

Kaikista Brändöön Tähden kodeista avautuu näkymät merelle, vastarannan idylliseen kalastajamiljööseen, jota voit ihailla myös omalta rantahuoneelta tai laiturilta. Lyhyt matka veneellä Krookan sataman palveluihin tai karun kauniiseen Ouransaaristoon.

 


Kaikissa Brändöön Tähden kodeissa on tehokas pohjaratkaisu sekä hyvä ja laadukas varustelu. Laadukkaasta rakentamisesta vastaa Rakennuspalvelu Lähteenmäki Oy. Näissä kodeissa tulee olemaan muutosjoustavuutta. Ota yhteyttä ja kerro millaisessa kodissa meren rannalla sinä haluaisit asua.


Jokaisessa kodissa on:

 • Oma terassi
 • Pistokkeelliset autokatospaikat ja pihapaikka sekä varasto
 • Vesikiertoinen lattialämmitys
 • Maalämpö
 • Takka
 • Kaluste- ja pintamateriaaleihin ostaja pystyy vaikuttamaan rakentamisaikataulun puitteissa
 • Yhteinen laituri

Lisämaksusta mahdollisuus:

 • Terassilasit
 • Lisäterassi/patiot
 • Poreamme
 • Oma rantahuone/rantasauna, materiaalina hirsi 

Tehdään yhdessä toiveidesi koti!

Brändöön Tähti rakennetaan samalla tyylillä, kuin kuvassa oleva Brändöön Helmi. Yläkuvassa Brändöön Helmen rantaan tulevat saunat. Ota yhteyttä!

Asuntojen myyntihinnat

Asuntojen myyntihinta:
1h + kk + s 30m2

2h + k + s  57.5 m2  
2h + tk + s 80 m2      
4h + k + s  113 m2   


Rantahuoneen myyntihinta:
Mahdollisuus lisähinnasta 15m2 rantasaunaan.

 

Kotisi valmistuu vuonna 2022- 23.

 

Omakotitalo ja paritalo

Brändöön alueella on mahdollisuus myös omarantaisiin omakotitalo- ja paritalotontteihin. 

 

Tontit nrot 377 ap-1 2398m2 ja 377 ap-2 3446m2 ovat oma rantaisia. Tontit nrot 390 ao-10 ja 391 ao-10 eivät ole oma rantaisia, mutta sisältävät kävelymatkan päässä olevan oman venepaikan.

Ota yhteyttä jos kiinnostuit!
Rakennuspalvelu Lähteenmäki Oy
040 758 8109 Iita Lähteenmäki

Kysy lisää Brändöön Tähdestä

hCaptcha

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.